Video for Aksara Jawa Tembang Gambuh

Tembang Macapat Gambuh
MP3 ZIG
 Ryan Asmara
3 year ago

Download

SIMULASI BAHASA JAWA TEMBANG GAMBUH
MP3 ZIG
Makna Lagu Lir ilir Ki Semar
MP3 ZIG
Gambuh wulangreh. Kaligrafi aksara jawi.
MP3 ZIG
 Gagah suasawan Aksara wolu
2 year ago

Download

MAKNA TEMBANG JAWA
MP3 ZIG
 soeratno bhenco
7 year ago

Download

wedhatama ~ pangkur...
MP3 ZIG
 maulana wanto
5 year ago

Download

MENGHAFAL GURU GATRA MACAPAT SUPER CEPAT
MP3 ZIG
Suwe ora jamu lirik Aksara Jawa
MP3 ZIG
 permadi sulistyo
6 months ago

Download

Sinom Nuladha Laku Utama
MP3 ZIG
 Pitutur Jawi
10 months ago

Download

wedhatama   sinom
MP3 ZIG
 Ki Demang Sokowaten
7 year ago

Download

Tembang Macapat - Pangkur
MP3 ZIG
Ketawang Mijil Wigaringtyas + Lirik #AksaraJawa
MP3 ZIG
Maskumambang Sunda
MP3 ZIG
 Bagong Mas
1 year ago

Download

12 Gambuh Wewarah Pelog Pathet Barang
MP3 ZIG
Langgam DADI ATI
MP3 ZIG
 Jagad Aksara
4 months ago

Download

Macapat Mijil
MP3 ZIG
 Intan Andhika F.
6 months ago

Download

Tembang Dolalan Pendhisil
MP3 ZIG